LogicQ Windows | www.kunststof-kozijnen.nl
Geselecteerde Kwaliteit in Ramen en Deuren

 • Kunststof Kozijnen
  Kunststof Kozijnen
  Kunststof Kozijnen
  kunststof kozijnen serre
  kunststof kozijnen
 • kunststof kozijnen
  kunststof kozijnen
  kunststof
  kunststof deur
  kunstof kozijnen
 • kunststof kozijnen
  kunststof kozijnen

“LogicQ Windows is een specialist in kunststof en aluminium kozijnen, waarbij een vakkundig adviserende rol en scherpe
prijzen richting de aannemer centraal staan om zo
het beste product voor de consument te leveren.”

Kom direct in contact met ons.
Vul hier het contactformulier in!

www.kunststof-kozijnen.nl

LogicQ Windows | Eibergsestraat 220 | 7481HP Haaksbergen | T: 053-2030441 | E: info@logicqwindows.nl

K-Vision Trend

Strakke vormgeving, veelzijdige mogelijkheden ...

Kunststof kozijn K-Vision Trend

In geen ander Europees land dan in Nederland worden zulke hoge eisen gesteld aan functionaliteit, esthetica en kleur van kunststof kozijnen, ramen en deuren.

Met een deskundige blik kijkt JK Assist naar uw vraag om vervolgens een oplossing te bieden die technisch verantwoord is en aansluit aan de gewenste vormgeving. Naar binnen of naar buiten draaiend, verdiepinghoog of gevelbreed, met profielsysteem K-Vision Trend kunnen veel ontwerpvraagstukken worden opgelost in kunststof.

De verdiepte kozijnprofielen hebben een bouwdiepte van 112 mm, de ramen en deuren hebben een bouwdiepte van 70 mm. Hierdoor wordt een zeer goede isolatiewaarde van het profiel bereikt.

 

Het oog wil ook wat ...

haakse hout look verbinding in kozijn en raam

Door de strakke hoekige vormgeving sluit de profilering goed aan bij wat we gewend zijn in hout, de optionele haakse hout-look-verbinding van systeem K-Vision Trend maakt het beeld perfect!

De kunststof profielen van K-Vision Trend zijn leverbaar in de basiskleuren wit (gelijkend RAL 9016) en crèmewit (gelijkend RAL 9001).

Daarnaast kunnen de kozijnen in vele kleurcombinaties worden uitgevoerd door het toepassen van de zeer kleurechte hoogwaardige houtnerf-structuurfolies van Renolit in houtdecor of effen kleuren. Ook zijn er diverse moderne zand-structuurfolies mogelijk in strakke grijstinten zoals Antracietgrijs (gelijkend RAL 7016), Leisteengrijs (gelijkend RAL 7015), Signaalgrijs (gelijkend RAL 7004) en Agaatgrijs (gelijkend RAL 7038).

Eén van de kleuren die voor draaiende delen sterk toeneemt in populariteit is het zeer donkere Monumentengroen. Deze kleur geeft, evenals het meestgebruikte Dennengroen (gelijkend RAL 6009), veelal in combinatie met crèmewit (gelijkend RAL 9001) een traditionele authentieke uitstraling.

Detail K-Vision verticaal schuifraam-uiterlijkOp basis van dit profielsysteem kan ook het uiterlijk van een Oudhollands verticaal schuifraam perfect worden nagebootst, het kozijn is dan voorzien van een comfortabel draai-kiepraam onder. Dit aangezicht past naadloos in het straatbeeld van oude gevels in binnensteden en van historische boerderijwoningen.

Tevens kunnen de kozijnprofielen links, rechts en boven worden uitgevoerd met rechte (haakse) dagkanten, dus met alleen een schuine onderdorpel, zoals we dat in hout kennen. Voor diegenen met een bijzonder oog voor detail !

 

Intelligente techniek in vorm en functie ...

Onze fabrikanten maken gebruik van de nieuwste technieken en hang- en sluitwerk. Omdat ramen naast "dicht" en "mooi" vooral ook functioneel moeten zijn, met een hoge mate van vriendelijkheid voor de persoon die ze bedient.

En ze moeten tegelijk een veilig gevoel geven door voldoende weerstand te bieden tegen ongewenst bezoek op plaatsen waar dat nodig, gewenst of zelfs vereist is.

Op JK Assist kunt u vertrouwen !

Disclaimer

LogicQ Windows
Jk Assist kunstof kozijnen
Jk Assist kunststof kozijnen
JK Assist kunststof kozijnen
twitter JK Assist Kunststof Kozijnen
Service en onderhoud JK Assist Kunststof Kozijnen
Schuifpuien van JK Assist Kunststof Kozijnen
deuren van JK Assist kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen JK Assist
vouwwanden JK Assist Kunststof Kozijnen
Vlieghorren JK Assist Kunststof Kozijnen
Jk Assist kunststof kozijnen
cta voor professionals