LogicQ Windows | www.kunststof-kozijnen.nl
Geselecteerde Kwaliteit in Ramen en Deuren

 • Kunststof Kozijnen
  Kunststof Kozijnen
  Kunststof Kozijnen
  kunststof kozijnen serre
  kunststof kozijnen
 • kunststof kozijnen
  kunststof kozijnen
  kunststof
  kunststof deur
  kunstof kozijnen
 • kunststof kozijnen
  kunststof kozijnen

“LogicQ Windows is een specialist in kunststof en aluminium kozijnen, waarbij een vakkundig adviserende rol en scherpe
prijzen richting de aannemer centraal staan om zo
het beste product voor de consument te leveren.”

Kom direct in contact met ons.
Vul hier het contactformulier in!

www.kunststof-kozijnen.nl

LogicQ Windows | Eibergsestraat 220 | 7481HP Haaksbergen | T: 053-2030441 | E: info@logicqwindows.nl

Kontur 8000 - Passiefhuis

De verwachtingen worden nog hoger ...

Bij de bouw van woningen zal de nadruk steeds meer komen te liggen op de energiezuinigheid. "Passief bouwen" en "passiefhuis" zijn termen die je steeds vaker hoort.
Deze trend is bij onze oosterburen al enige tijd zichtbaar en is nu ook bij ons te herkennen; de energieprestatienorm, die geldt voor alle te bouwen woningen zal in de komende jaren steeds scherper worden gesteld. Vanaf 1 januari 2015 is de eis voor de epc gesteld op 0,4. En er moet Kontur 8000 kunststof kozijn met halfverzet raam, hoogisolerend en prijsgunstigsteeds opnieuw energiezuiniger worden gebouwd! De overheid denkt zelfs aan energieneutraal bouwen in 2020. De isolatie van alle delen van de schil van een gebouw, vooral ook van de kozijnprofielen en de beglazing, speelt daarin een hele belangrijke rol.
 
Ook in de utiliteitsbouw worden de normen aangescherpt. Wist u dat ondernemingen onder meer in aanmerking kunnen komen voor de fiscale regeling Energie Investerings Aftrek (EIA)? Daarmee kan dubbel voordeel worden behaald: -EN lagere energiekosten -EN minder inkomsten- of vennootschapsbelasting.
 
Om de lagere energieprestatiecoëfficient (EPC) te bereiken spelen ook de gevelelementen een rol van betekenis. Het kozijnprofiel is hierbij, naast de beglazing, een niet te verwaarlozen factor.
 
De eisen van de huidige en ook toekomstige Europese richtlijnen inzake energiebesparing kunnen met de kunststof kozijnen van het systeem Kontur 8000 probleemloos worden vervuld.

JK Assist biedt u toekomstperspectief!
 

Want energie besparen is goedkoper dan energie betalen ... 

energie besparen is goedkoper dan energie betalen ...Een kunststof kozijn met draai-kiep-raam in het kozijnsysteem Kontur 8000 heeft een Ufr=1,0 W/m2K.
In combinatie met 3-voudige beglazing met Ug=0,5, uitgevoerd met isolerende glas-afstandhouders "warm edge" wordt een Uw-waarde bereikt van 0,76 volgens Europese norm DIN EN 10077-1.
Deze lage U-waarde maakt dat dit kozijntype bijzonder geschikt is om te worden ingezet bij de bouw van passiefhuizen, een lage-energiewoning, energieplus-woning.


 

Hoog-isolerend kozijnsysteem Kontur 8000, hier afgebeeld met halfverzet (geprofileerd) raam en 48 mm dik paneelHoog-isolerend kozijnsysteem Kontur 8000, hier afgebeeld met verzet (vlak) raam en 48 mm dik paneelDoor de grote glassponning is hoogisolerende beglazing mogelijk zonder gebruik te maken van Krypton-gas als spouwvulling.


Door bij beglazing te kiezen voor Thermix "warme" afstandhouders wordt het energieverlies ook via de glasranden tot een minimum beperkt.
 

energielabel jk assist

Bij de verkoop of verhuur van bestaande woningen is het verplicht een energielabel (NL/EPBD) van de woning aan de nieuwe eigenaar/bewoner te overhandigen. Het is mede daarom ook voor bestaande woningen interessant om bij renovatie kritisch te bekijken of gevelelementen kunnen worden vervangen door exemplaren met hoog-isolerende eigenschappen. Hierdoor kan mogelijk een beter energielabel worden verkregen.

Een maatwerkadvies met bijbehorend energielabel voor uw woning kan mogelijk zelfs kosteloos worden opgesteld door de gunstige subsidie-mogelijkheden. Kijk voor de actuele mogelijkheden op www.bespaarlokaal.nl.

Veiliger kun je je geld niet beleggen ...

De energiekosten zullen een steeds belangrijkere rol gaan spelen bij de verkoop en verhuur van een huis of bedrijfspand. Hoe lager het energieverbruik, des te beter zal de verkoopprijs of verhuurbaarheid kunnen zijn. Dat is zeker iets om rekening mee te houden bij de keuze van kozijnen en beglazing.

 

Hieronder vindt u om te downloaden:

Disclaimer

LogicQ Windows
Jk Assist kunstof kozijnen
Jk Assist kunststof kozijnen
JK Assist kunststof kozijnen
twitter JK Assist Kunststof Kozijnen
Service en onderhoud JK Assist Kunststof Kozijnen
Schuifpuien van JK Assist Kunststof Kozijnen
deuren van JK Assist kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen JK Assist
vouwwanden JK Assist Kunststof Kozijnen
Vlieghorren JK Assist Kunststof Kozijnen
Jk Assist kunststof kozijnen
cta voor professionals