LogicQ Windows | www.kunststof-kozijnen.nl
Geselecteerde Kwaliteit in Ramen en Deuren

 • Kunststof Kozijnen
  Kunststof Kozijnen
  Kunststof Kozijnen
  kunststof kozijnen serre
  kunststof kozijnen
 • kunststof kozijnen
  kunststof kozijnen
  kunststof
  kunststof deur
  kunstof kozijnen
 • kunststof kozijnen
  kunststof kozijnen

“LogicQ Windows is een specialist in kunststof en aluminium kozijnen, waarbij een vakkundig adviserende rol en scherpe
prijzen richting de aannemer centraal staan om zo
het beste product voor de consument te leveren.”

Kom direct in contact met ons.
Vul hier het contactformulier in!

www.kunststof-kozijnen.nl

LogicQ Windows | Eibergsestraat 220 | 7481HP Haaksbergen | T: 053-2030441 | E: info@logicqwindows.nl

Over ons

 Aangenaam kennis te maken ...

"Behaaglijk, bestendig en beeldschoon ..."

Zo luidt het affiche van de kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien die JK Assist uit Beilen levert. Met een uiterst scherpe prijsstelling en vakkundige advisering slaan wij een brug tussen Nederlandse aannemer en Duitse kozijnenfabrikanten.

 Wie?

De letters "JK" in JK Assist zijn de initialen van de directeur/eigenaar Johannes (Hans) Klok.

Over het woord "assist" zegt woordenboek Van Dale het volgende:

"as·sist [esist] de; m -s (sp) voorzet of pass die tot een doelpunt leidt"

Online-encyclopedie Wikipedia zegt over assist:

"Assist is een term gebruikt bij verschillende sporten. Zowel in de voetbal, basketbal, ijshockey en veldhockey spreekt men van een 'assist'. De term wordt gebruikt in een situatie waarbij de speler hulp geeft, bijvoorbeeld een pass, waaruit een doelpunt uit voort komt. Een 'assist' geldt alleen als zodanig als er direct een doelpunt uit voortvloeit".

 Waarom?

Op de Duitse markt zijn hoogwaardige kunststof kozijnen leverbaar die qua techniek, vormgeving en kleur geheel voldoen aan de wensen van de Nederlandse klant. Wij betrekken het gehele assortiment kozijnen inclusief beglazing rechtstreeks van diverse gerenommeerde Duitse leveranciers, waarbij we door ons volume zeer aantrekkelijk kunnen inkopen. Dit voordeel geven we terug aan onze klanten. Veel aannemers doen zelf nog niets met kunststof kozijnen. Als hun klant er om vraagt, wordt het werk soms uitbesteed aan een regionale specialist. Of de klant wordt er zelf direct naartoe doorverwezen. In beide gevallen zou het voor de bouwer een stuk interessanter kunnen worden door de kozijnen zelf in te kopen en met eigen personeel te plaatsen. Maar voor veel traditioneel -op hout ingestelde- aannemers is dat een grote stap. Wij adviseren de aannemer waar nodig en verzorgen het proces van offerte, bestelling en levering. Ook voor de consument is dat alleen maar gunstig.

 Wat?

Verreweg de meeste kunststof kozijnen die JK Assist verkoopt, worden gemaakt van profielen van systeemfabrikant Aluplast. Deze vooruitstrevende Duitse producent is één van de drie grootste spelers op de Europese markt voor kozijnprofielen. "We hebben zelf ook regelmatig contact met deze firma om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Want de techniek wordt ook in de kozijnenwereld steeds geavanceerder".

Maar ook ramen en deuren van andere profielsystemen komen regelmatig voorbij. Want JK Assist adviseert de best passende oplossing, en elke producent heeft zo bepaalde mogelijkheden en/of beperkingen. En soms moet het gewoon bij eerder geleverde kozijnen passen. Naast Aluplast worden ook de merken K-Vision (Kömmerling), Gealan, Veka, Inoutic, Schüco en Rehau regelmatig geleverd. Wel altijd van Duitse fabrikanten. Daarmee is het goed en betrouwbaar zakendoen!

JK Assist levert tevens een scala aan artikelen die gerelateerd zijn aan kozijnen, zoals vliegenhorren voor bijna alle soorten ramen en deuren, ventilatieroosters, gevelbekledingsprofielen, aluminium waterslagprofielen en diverse bevestigingsmaterialen.

 Hoe?

De inbreng van JK Assist beperkt zich niet alleen tot de in- en verkoop van de kozijnen. De opdrachtgevers krijgen, waar gewenst, een deskundige ondersteuning voor de werkvoorbereiding en de uitvoering. Ook stellen we de nodige technische tekeningen ter beschikking om verrassingen op de bouwplaats uit te sluiten. "Hierdoor wordt de werkwijze verduidelijkt en weet de aannemer precies waar hij aan toe is", vertelt directeur/eigenaar Hans Klok, zelf bouwkundig ingenieur en opgegroeid in de aannemers wereld. "Het adviestraject wordt door de opdrachtgevers op prijs gesteld, het is mede een reden waarom de klanten bij ons terugkomen. Ze kunnen JK Assist gerust zien als verlengstuk van hun eigen team."

 Aan wie?

Aannemers uit Noord- en Oost-Nederland zijn hoofdzakelijk de klanten van JK Assist. Van Delfzijl tot Nijmegen en van Den Helder tot Winterswijk. JK Assist levert voor zowel de renovatie van bestaande panden als voor nieuwbouwprojecten, voor vrijstaande huizen en rijtjeswoningen als ook voor kantoren, scholen en andere gebouwen. En van slechts één element tot enkele tientallen of meer. Bij nieuwbouwprojecten is het zelfs mogelijk levering én montage als totaalpakket aan te bieden.

 En dus ...

Naast de scherpe prijsstelling en de praktijkgerichte advisering kenmerkt JK Assist zich op meer fronten door sterke punten. Zoals de korte communicatielijnen, de heldere aanbiedingen en bevestigingen en een snelle levering. JK Assist heeft zich reeds bewezen als een degelijke, betrouwbare partner. Heeft u vragen, aarzel niet en neem contact met ons op! Wij zijn graag beschikbaar.

Disclaimer

LogicQ Windows
Jk Assist kunstof kozijnen
Jk Assist kunststof kozijnen
JK Assist kunststof kozijnen
twitter JK Assist Kunststof Kozijnen
Service en onderhoud JK Assist Kunststof Kozijnen
Schuifpuien van JK Assist Kunststof Kozijnen
deuren van JK Assist kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen JK Assist
vouwwanden JK Assist Kunststof Kozijnen
Vlieghorren JK Assist Kunststof Kozijnen
Jk Assist kunststof kozijnen
cta voor professionals