LogicQ Windows | www.kunststof-kozijnen.nl
Geselecteerde Kwaliteit in Ramen en Deuren

 • Kunststof Kozijnen
  Kunststof Kozijnen
  Kunststof Kozijnen
  kunststof kozijnen serre
  kunststof kozijnen
 • kunststof kozijnen
  kunststof kozijnen
  kunststof
  kunststof deur
  kunstof kozijnen
 • kunststof kozijnen
  kunststof kozijnen

“LogicQ Windows is een specialist in kunststof en aluminium kozijnen, waarbij een vakkundig adviserende rol en scherpe
prijzen richting de aannemer centraal staan om zo
het beste product voor de consument te leveren.”

Kom direct in contact met ons.
Vul hier het contactformulier in!

www.kunststof-kozijnen.nl

LogicQ Windows | Eibergsestraat 220 | 7481HP Haaksbergen | T: 053-2030441 | E: info@logicqwindows.nl

Natuurlijke ventilatie, optimaal regelbaar en gebruikersvriendelijk

Voor een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat ...

vocht in huisEen goede luchtkwaliteit is één van de basiseisen voor een gezond binnenklimaat in woningen, klaslokalen en kantoren. Ook een goede vochthuishouding is essentieel om de gezondheid van bewoners én gebouw te garanderen. Om geuren, vocht en schadelijke stoffen af te voeren, is ventileren met verse lucht de aangewezen strategie om schimmelvorming en allergieën te vermijden.

Het ventileren van een vertrek via de kiepstand van een draai-kiep-raam wordt als zeer praktisch en aangenaam ervaren. Toch bestaat er vaak de behoefte de capaciteit van deze ventilatie te kunnen regelen om in voorkomende gevallen onaangename tocht tegen te gaan.


 

Regelbare ventilatieopening, daar is over nagedacht ...

Regelbare ventilatieopening jk assist kunststof kozijnenMet een innovatieve geïntegreerde beslagoptie, de zogenaamde “meerkiepstanden”, kan de kiep-opening van een draai-kiep-raam worden ingesteld in een aantal verschillende standen. Dit biedt de mogelijkheid tot zeer nauwkeurig, comfortabel en gebruikersvriendelijk ventileren via de kiepstand.

Deze optie kan in de meeste gevallen, tegen een geringe meerprijs, in het standaard draai-kiep-beslag worden ingebouwd.

Tijdens het kiepen van het raam wordt de standen-functie eenvoudig bediend via de raamgreep. Het draaien van het raam blijft ook gewoon mogelijk, en een ingebouwde automatische blokkering zorgt voor een probleemloze schakeling tussen draaien en kiepen.

Deze beslagopties geven comfortabele ventilatiemogelijkheden tegen zeer lage meerkosten, echter kunnen de inzet van ventilatieroosters niet zonder meer vervangen.   
    

Voor nieuwbouw én renovatie (bijna) onmisbaar ...

Ventilatie rooster JK assist KunststofkozijnenNatuurlijke ventilatie is een proces waarbij verse lucht wordt toegevoerd, veelal via de gevels, en tegelijk binnenlucht wordt afgevoerd naar buiten via ventilatiekanalen. Het plaatsen van ventilatieroosters in de kozijnen en ramen is daarbij een veel gebruikte oplossing.

Ventilatieroosters zijn traploos regelbaar en bieden een constante bescherming tegen insecten, regeninslag en de ramen zelf kunnen tijdens het ventileren gesloten blijven. Tevens kunnen met ventilatieroosters op een subtiele wijze kleurige accenten in de gevel worden aangebracht.

De afdekkap aan de binnenzijde, die tevens dienst doet als insectenwering, is veelal afneembaar waardoor het rooster gemakkelijk kan worden gereinigd.

Ventilatieroosters zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en met verschillende capaciteiten en eigenschappen. Zoals extra vlakke uitvoeringen voor toepassing in schuifpuien.

Ventilatierooster Ducoton 18 in bi-color-uitvoering, elke RAL-kleur leverbaarOok zijn er bijvoorbeeld ventilatieroosters die extra goede geluidisolerende eigenschappen bezitten. Voor diverse geluidbelastingen en frequentiebereiken, afhankelijk van het soort geluid (zoals wegverkeer, railverkeer, vliegverkeer) en de gewenste hoeveelheid ventilatie.

Speciale zelfregelende ventilatieroosters worden steeds vaker toegepast, omdat die een gunstige invloed hebben op de energieprestatie. Dit komt door een vernuftige extra klep binnenin het rooster, die er voor zorgt dat er minder koude lucht door het rooster naar binnen kan als er bijvoorbeeld harde wind op de gevel staat. Want eenmaal binnen moet die koude lucht dan wel weer worden opgewarmd...

Voor bijvoorbeeld sporthallen, peuterspeelzalen, klaslokalen in scholen kan JK Assist ventilatieroosters in kozijnen leveren die bij een overschrijding van de ingestelde CO2-waarde automatisch de vervuilde lucht gaan afvoeren.
 

 

Disclaimer

LogicQ Windows
Jk Assist kunstof kozijnen
Jk Assist kunststof kozijnen
JK Assist kunststof kozijnen
twitter JK Assist Kunststof Kozijnen
Service en onderhoud JK Assist Kunststof Kozijnen
Schuifpuien van JK Assist Kunststof Kozijnen
deuren van JK Assist kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen JK Assist
vouwwanden JK Assist Kunststof Kozijnen
Vlieghorren JK Assist Kunststof Kozijnen
Jk Assist kunststof kozijnen
cta voor professionals